vineri, 24 august 2012

Cum sa fac bani cu ProfitClicking?


Sint 3 cai de a face bani cu Profit Clicking: prin Pachetul Program de Publicitate, prin Pachetul Program de Matrice si prin Programul de Refrali.

Pachetul Program de Publicitate
Un Pachet de Publicitate promoveaza cumpararea a 1000 de "click-uri" cu un cistig zilnic de 2%/zi (in weekend 1,5%). Fiecare pachet costa 10$ si este valabil 81 zile cu un profit de 150% adica 15$. Acestia sint platiti in Pachetul de Matrice. Cind 4 pachete au ajuns la maturitate (la 81 de zile) vei cistiga 60$ si vei primi o matrice ce va sigura alti 60$. In acest caz profitul va fi de 300%. Valoarea sumei investite se va TRIPLA.
Promovind link-ul dvs. aducind noi membri, veti avea un comision de 10% pentru Nivelul 1 si 5% pentru Nivelul 2 la fiecare cumparare de catre acestia a unui Pachet de Publicitate.

Pachetul Program de Matrice
Pachetul Program de Matrice este sustinut  de Schimbul de Trafic care va tripleaza banii.
O matrice costa 20$. Prima si  a treia matrice a membrilor dvs. va completa o matrice personala  ce va aduce 60$. Este o cale rapida dar este necesar sa fiti activ adica sa aveti cit mai multi membri. Pariciparea la  Pachetul Program de Publicitate va ajuta sa va completati matricile dvs.

Programul de Refrali
Profit Clicking vinde Pachete de Publicitate, Pachete Matrice si cele mai bune Programe de Antrenament:
Produsul PC0: Upgrade Your Brain
Cost: Gratuit


Produsul PC1:The Big Success Breakthrough
Cost: 15$ la fiecare 3 luni, fara comision

Produsul PC2:Killer Success Tricks 1-7
Cost: 57$ la fiecare 3 luni, cu un comision de 28,50$ la fiecare produs vindut
Produsul PC3:Killer Success Tricks 8-?
Cost: 117$ la fiecare 3 luni, cu un comision de 58,50$ la fiecare produs vindut


Vei primi comision de fiecare data cind unul din membri trec la un nivel superior sau cumpara aceste produse. Cistigurile vor credita contul programului matricial. Pentru  a beneficia de comisioane trebuie sa fiti in nivelul 2 sau 3.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu