miercuri, 19 septembrie 2012

Birou virtual si trafic exchange



Profit Clicking au o promotie acum si acorda 10$ pentru toti cei care vor sa testeze in mod absolut GRATUIT sistemul timp de 45 de zile fara nici un fel de obligatii.
Dupa 45 de zile TU decizi daca vei continua afacerea sau nu.

Cu cei 10$ bonus cumperi prima ta pozitie in sistem. 

Nu este obligatoriu (dar este util) sa inscrieti pe altii in sistem (se poate face profit si cu zero referrali, doar cumparand pozitii si multiplicandu-le permanent), insa compania ofera 10% pentru fiecare referral de pe nivelul 1 si 5% pentru fiecare referral de pe nivelul 2 (si atentie, acum vine cireasa de pe tort = bonusurile de 10% si 5% se ofera de fiecare data cand acea persoana cumpara noi pozitii, deci nu o singura data).


BIROUL VIRTUAL

Pe prima pagina dupa ce te loghezi in contul tau o sa iti apara urmatoarele tabele:
  Primul tabel este cu situatia AD PACKAGES (pachetele de publicitate).
  Pentru a cumpara pachete de publicitate dai click pe BUY ADS. 
  La VIEW DETAILS poti vedea situatia pachetelor si istoricul tranzactiilor.
  La fiecare 4 AD PACKAGES care expira(dupa aprox. 81 de zile) primesti o pozitie PC PANELS in    valoare de 20$. Daca vrei sa cumperi suplimentar o poti face de la BUY POSITIONS din tabelul al doilea.

1 AD PACKAGE = 10$ - CASTIG TOTAL DUPA 81 DE ZILE = 15$
1 PC PANEL       = 20$ - CASTIG TOTAL CAND MATRICEA CICLEAZA = 60$

TRAFFIC EXCHANGE

Pentru fiecare AD PACKAGE cumparat primesti 1000 de credite in traffic exchange iar pentru fiecare PC PANEL primesti 2000 de credite.
Cu aceste credite poti sa promovezi orice afacere doresti. Fiecare credit inseamna o vizualizare de catre o persoana a site-ului tau.
Ca sa adaugi un site dai click pe ADD URL si introduci adresa url a site-ului(blogul sau un alt link de afiliat de la o alta afacere) tau.
Contul tau trebuie sa fie activ, acest lucru se face prin vizualizarea de reclame. Poti sa vizualizezi reclame dand click pe VIEW ADS.


http://profitclicking.com/?r=y6XjTTUjbN 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu