marți, 25 septembrie 2012

ProfitClicking incepe sa plateasca


   Cu cateva zile in urma scriam despre justbeenpaid ca a fos cumparat de ProfitClicking iata ca a inceput sa functioneze si de trei zile am cumparat 2 pachete de publicitate pentru care castigurile au inceput sa fie active. Situl nu functioneaza la capacitate maxima dar totul este din ce in ce mai clar si functional o noutate fata de justbeenpaid este ca aici e obligatoriu sa vedeti 3 anunturi pe zi pentru a primi cei 2% zilnic. Pentru fiecare pachet de publicitate de 10$ veti primii 2% zillnic pentru 81 de zile si 1000 de vizite pentru orice site.

    De asemenea daca nu stiati o sa primiti imprumut 10 $ ca sa vedeti cum functioneaza daca nu aveti un cont va invit sa va faceti si sa incepeti sa invatati acest sistem pentru ca nu o sa dispara prea curand si va poate aduce un venit suplimentar sau de ce nu o solutie pentru serviciul pe care il aveti fara sefi si fara sa depindeti de absolut nimeni. Se pare ca in viitorul apropiat o sa fie introdus si un sistem de PTC cu care o sa castigati suficient cat sa incepeti aceasta afacere fara sa puneti nici macar un cent. Va recomand sa incepeti cat mai curand pentru a intelege cum functioneaza si sa va cumparati primul pachet de publicitate cu banii pe care vii ofera ei la sfarsitul celor 81 de zile o sa aveti primii 5 $ castigati iar intre timp cu sistemul PTC pe care o sa il introduca o sa faceti inca 5 $ si asa o sa va puteti incepe propria afacere absolut gratis sau puteti folosi alte metode de pe acest blog care sunt gratis pentru a face bani ca sa investiti in profitclicking.
   Se pare ca multe alte optiuni de a face bani vor fii introduse in urmatoarele saptamani urmariti in continuare acest site daca nu sunteti inca convinsi dar avand posibilitatea de a incepe gratis cu imprumutul pe care vi-l ofera este pacat sa nu incercati. Va urez succes si spor la bani.
http://profitclicking.com/?r=y6XjTTUjbN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu